Toen er nog gefloten werd met een vlag aan een stokje en met een korte broek toegestaan was.
een uitsluiting voor een minuut en een uitbal een foytbal was, speelde ik en had ik best wel eens commentaar op mijn medespelers en de scheidsrechter.
Ik wilde mijzelf verbeteren en ik wilde alles beter doen. zo bleef ik maar commentaar leveren op de scheidsrechter, achteraf ging ik netjes in discussie. Op een gegeven moment zei er een scheidsrechter : als je het nou zoveel beter weet waarom wordt je dan niet zelf scheidsrechter?
Nou zeg ik: dat ga ik doen en 25 jaar later heb ik mezelf nog steeds met plezier ontwikkeld in het spel en ik kan het je aanraden. Als je wilt meepraten over ons waterpolospel, wordt dan ook scheidsrechter dan weet je waar het om gaat.

Op facebook is een een groep die waterpolovrienden heet; dit is een groep waar waterpolo liefhebbers bij elkaar kunnen komen om samen over deze mooie sport te praten

https://www.facebook.com/groups/300572623313537

Stemmen kan enkel voor leden!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal Stemmen: 0

Nog geen stemmen.