De jaren 80 ik was een opgroeiende tiener en wij trainde in de zomer 2 x per week in het buitenbad Thialf in het spijkerkwartier in Arnhem. En ik kwam van de kant van Arnhem noord dus of ik het nu leuk vond of niet ik moest wel door de rosse buurt fietsen en als het lekker weer was in de zomer stonden de dames zeer schaars gekleed buiten.
Voor een tiener een feest natuurlijk en ik was niet de enige veel van mijn toenmalig clubgenoten kwam je lopend of op de fiets wel tegen. Dus trainen in Thialf was nooit erg omdat je na de training weer door de rosse buurt mocht.
Verder nooit wat gebeurt maar je ogen goed de kost geven was er wel bij.
Ik kan mij nog een toernooi herinneren waar ook een team uit Belgiƫ aan mee deed, ik geloof dat op de zaterdag een wedstrijd niet doorging omdat de helft van het team even weg was.


Kees Rutgers

Stemmen kan enkel voor leden!

Gemiddelde 4 / 5. Aantal Stemmen: 1

Nog geen stemmen.