Toen ik 15 jaar oud was mocht ik mee met heren 1 naar een toernooi van ZV de Meer,
toen speelde we op een camping van de Welborn in Culemborg.
Zondagochtend om 8 uur, de eerste wedstrijd lag ik als eerste in het water want ik had niet gefeest.


Lig ik op een gegeven moment, komt er een oudere man bij me liggen en ik zwem weg bij hem, oh wat erg hij komt achter me aan. hijg hijg puf puf ik denk oh jee en ik zwem weer bij hem weg. Komt hij weer achter me aan zwemmen puf puf, zwem nou niet weg bij me hijg hijg blijf nou eens stil liggen. Ik zeg; man je stinkt uit je bek. hij zegt; oh is dat het nou laat je wel een doelpunt maken als je maar stil blijft liggen.
Vanaf dat moment heb ik geleerd om tegenstanders uit te zoeken waar ik een doelpunt bij kan maken.
Toch een goede raadgever: alcohol.
Nou ik vind op een toernooi mag er best wel een biertje gedronken worden.

Stemmen kan enkel voor leden!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal Stemmen: 0

Nog geen stemmen.